30 Ocak 2009 Cuma

Hc Bitkisel sac bakimi

HC Saç Bakım Kompleksi Nedir?
Son zamanların en çok tavsiye edilen saç bakım kompleksi :HC Herbal Hair Care Complex
Saç bakimi ve bütün saç sorunlari üzerine bilimsel araştırmalar ve makaleleri yayınlanmış çeşitli bitkilerden özel formüle edilerek hazırlanmış,tamamen doğal ve bitkisel saç bakım ürünüdür.
İçerisinde hiçbir kimyasal,sentetik ve boyar madde içermemekle birlikte kokusu,kıvamı ve rengi tamamen içerdiği bitki özlerinden kaynaklanmaktadır.
Ürünün görsel özelliklerini ; rengini ,stabilitesini ve homojenliğini görmeniz için Net: 110 ml lik akışkan spreyli orjinal cam şişesinde sizlere sunulmaktadır..HC nin 6 farklı etkisi
1- Etkili ve doğal bir saç bakımı :
Kullanılan çeşitli kimyasal maddeler (saç boyaları,yanlış şampuan seçimi,renk açıcıları vs..) ,çevresel faktörler(hava kirliliği vs..) ,stres ve tekrarlanan saç suistimalleri (fön,aşırı ve sert fırçalama,sert havlu kurulaması vs) ile oluşan tüm saç sorunlarında,saçın bozulan yapısını onarır ve tekrar sağlıklı bir görünüm kazandırır.
Çevresel faktörler,stres,saça kullanılan kimyasal maddeler vs. yüzünden saçların bozulan yapısı onarır,tekrar sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırır..İçerdiği vitamin ve bitki özleri sayesinde saça kaybettiği özelliklerini yeniden kazandırarak, saçlarımız için gerekli ve bitkisel saç bakımı sağlar..
2-Saç dökülmesinde etkili çözüm :
HC ,saçları dipten uca bes leyip güçlendirerek dökülmelerini önler.. Düzenli kullanımda ,kullanıcılarımızın saç dökülmelerinin en asgariye indiği veya tamamen ortadan kaybolduğu görülmüştür..Haftada 2 kere belirtilen şeklide uyguladığınız taktirde saçlarınız eskiye göre oldukça sağlıklı ve güçlü görünecek ; elinizi saçınıza attığınızda, taradığınızda, banyoda ya da sabahları yastığınızda bulduðunuz dökülen saçlarınızın kısa sürede kaybolduğuna şahit olacaksınız..
Genetik kaynaklı saç dökülmelerinde ise ( BKN: Erkek Tipi Saç Dökülmesi ), kullanıcılarımızın mevcut durumu koruma ve saçlarını güçlendirerek dökülme sürecini uzatmaları önemle tavsiye edilmektedir..
3- Kepek,kırılma ve saç derisi sorunlarında olumlu etki :
İçeriğinde bulunan bazı bitki yağ ve özleri sayesinde ( BKN. Ürün içeriği ), kepek ve saç derisi sorunlarında birkaç kullanımda olumlu etki sağlamakta ve sorunların tamamen ortadan kalktığı görülmektedir..Kullanıcılarımızın bizlere ilettiği veya bizzat şahit olduğumuz olumlu birçok sonuçlar nedeniye ,bu sorunları olan kişilerde özellikle tavsiye ediyoruz.. Kırılma ve yıpranma sorunlarında ise düzenli kullanıldığında mutlak bir düzelme ve başarı söz konusudur..
4- Hızlı saç uzaması :
Saçlara gerekli vitamin ve bakım desteğini sağladığından,tüm HC kullanıcıları ,ürünü düzenli kullandıkları süre boyunca normal saç uzamasının yaklaşık 2 katı hızlı saç uzamasıyla karşılaşmaktadırlar..
5- Göz alıcı yumuşaklık ve parlaklık :
HC kullanan müşterilerimizin %100 ünün ,ilk kullanımdan itibaren saçlarında gördükleri ilk değişiklik ,saçlarının eskiye oranla daha parlak ve yumuşak olmasıdır..
6- Kolay şekil alan sağlıklı ve güçlü saçlar :
Ürünümüzün en önemli özelliğinin saçlara gereken bakımı yaparak kaybettiği özelliklerini yeniden kazandırmak olduğunu belirtmiştik..Böylelikle saçlarınız herzamankinden daha güçlü ve bakımlı olacak ve elektriklenme,sünme gibi olumsuz özelliklerinden kurtulacak, daha kolay şekil alan,fön çekilen ve taranan hale gelecektir...
NEDEN HC KULLANMALIYIM?
1- Saç bakım ister.Genetik olmayan saç sorunlarının en büyük nedeni çevresel faktörlerdir.Bu faktörleri hayatımızdan tam olarak çıkaramadığımızdan dolayı ,saçın doğal yapısını korumak ve bozulan yapıyı düzeltmek için bir bakım mutlaka gereklidir.
2- Tamamen doğal ve bitkisel bir üründür.İçerisinde hiçbir kimyasal ,sentetik ve boyar madde içermediğinden dolayı güvenle kullanılır.
3- Şık tasarımı,kullanışlı ve akışkan sprey şişesiyle kullanım rahatlığı sağlamaktadır.Birkaç dakika içinde tüm saça uygulayabilmek ve kullanımdan kaynaklanan zaiyatı minimuma indirmek üzere tasarlanmıştır.
4- Kokusu oldukça güzeldir.Saçta bekleme süresi boyunca işlerinizi aksatmadan kullanabileceğiniz bir üründür.
5- Formülü,zengin içeriği ve özel imalat teknikleri ile piyasadaki hiçbir saç bakım ürünü ile bir benzerlik taşımamaktadır.
6- Kullanıcı memnuniyeti oldukça yüksek bir üründür.
---o0o---
Uyarıcı,kuvvetlendirici ve nemlendirici etkileri için kullanılan şampuan öncesi saçlı deri için bitkisel yağ uygulamaları,saçlı deri üzerindeki ölü hücreleri gevşetir ve soyar,besleyici,yumuşatıcı ve oksitlenmeyi önleyici yararlar sunar..Yağ uygulamaları saçlı deriyi daha fazla esnekleştirir,yağlı ve kaşıntılı saçlı deri sorunlarının her ikisini de normalleştirir ve tüm saç köklerinin dolaşımını arttırır..Bu uygulamalar içinde bulunan protein ve yağ asitleri saçı kuvvetlendirir ve düzleştirirken sağlıklı bir parlaklık da katacaktır..Eğer pek çok şekillendirici ürün kullanma eğilimizde iseniz,şampuanlama öncesi bitkisel yağ uygulamaları saç veya saçlı deriniz üzerinde ince tabakalar veya birikimler üzerinde yumuşatıcı bir etki yapacaktır..Bu uygulamalar kepek ve dermatit tedavileri için özellikle yararlıdır..
KAYNAK: DOĞAL VE SAĞLIKLI SAÇ BAKIMI ( Mary Beth JANSSEN- Sayfa :137 )
UYARI ve YAN ETKİLER:
Ürünümüz HC, tamamen bitkisel ve doğal içeriği nedeniyle güvenle kullanabileceğiniz bir üründür..İçeriğindeki bitki özlerine ( ısırgan otu,biberiye,kekik vs. ) aşırı hassasiyeti olan kişilerde saç derisinde bir miktar kızarıklık yapması doğaldır..Bu durumda kullanım sıklığını azaltmanız tavsiye edilmektedir...

0 yorum:

Yorum Gönder

Sesli chat Sitemap Doğal tedavi Seo eklentileri